zaterdag 14 december 2019

Lessen van de Pleiaden





Al eerder had ik wel eens gehoord van een sterrenstelsel  in het heelal , die de Pleiaden genoemd worden.  Voor degenen die geloven of zelfs overtuigd zijn van het bestaan van buitenaardse beschavingen, die lang geleden ook op aarde zijn geweest om de mensheid vooruit te helpen komt ook vaker de Pleiaden tegen.  De Pleiaden (of Plejaden zoals de moderne spelling aangeeft) betreft een groep van zeven sterren in het sterrenbeeld Stier. 

Nieuw voor mij is dat deze groep  hemelse wezens, die zich ook de familie van Licht noemen,  zich nog steeds nauwlettend op de hoogte houden van wat er op onze aarde gebeurd, want in het verleden is niet alles goed gegaan en hebben ze nog een soort van ereschuld in te lossen.


De vele beschikbare informatie is voornamelijk verkregen door “channeling”, wat zoveel wil zeggen dat mensen in een lichte hypnose gaan en daardoor een kanaal creëren waardoorheen deze wezens kunnen spreken.  Tot nu toe was ik vrij terughoudend ten aanzien van deze methode, omdat je de bronnen zelf niet kunt controleren. Toch is telepathische communicatie mogelijk, zo is vaak gebleken bij contacten tussen mensen en buitenaardsen. Dus stelde ik me open op en zou op basis van de verschafte informatie een oordeel geven. Achteraf ben ik onder de indruk van wat deze buitenaardse soort ons weet te vertellen over onze evolutie en andere bijzonderheden die later aan bod komen. Daardoor heb ik er wel enig vertrouwen in. 

In het hieronder afgebeelde boek gaat het om twee Amerikaanse dames, Barbara Marciniak en haar zus Karen, die in de periode 1991 en 1992 in een dertiental sessies het grootste deel van de informatie hebben ontvangen en samen hebben gevoegd tot dit boek. Uitzonderlijk zijn ook  geleide visualisatie of energie-oefeningen, die aan het eind van ieder hoofdstuk staan. Prachtig sterke, kleurrijke beelden van zuilen van licht, wervelende draaikolken in de chakra's en de omhoog kronkelende Kundalini energie. Werkelijk magnifiek.


Het belangrijkste dat zij, de Pleiadiërs,  ons willen vertellen is dat er ons hele grote veranderingen staan te wachten op aarde , veranderingen in een tijdsbestek van enkele decennia. Het gaat om een transformatieproces van mens en aarde. 
Een enorme toename  in de hoeveelheid licht en energie, die vanuit de kosmos op aarde zal neerdalen en ons ontwikkelingsniveau enorm zal stimuleren. In fysieke maar vooral ook in mentale én spirituele zin. Ze spreken over een galactische vloedgolf van licht en energie die al in 1993 optrad waarbij de planeten Uranus en Neptunus op drie momenten verdeeld over dat jaar in conjunctie kwamen.  Enorm krachtige energie, kosmische stralen en fotonenbundels doorkruisen ons zonnestelsel en worden gevormd door de planeten Uranus en Neptunus.  

Tegelijkertijd is het essentieel dat wij al het leven op aarde respecteren en dat zijn niet alleen de mensen en dieren, maar ook alle planten, micro-organismen en stenen. Al het leven is een en nauw met elkaar verbonden. De ontdekking van het DNA heeft dat eenduidig bewezen. Het DNA van planten en stenen komt ook in ons DNA voor. 

Ze beweren zelfs dat wij momenteel maar maximaal 10% van onze hersenvermogens gebruiken en dat die kunnen uitgroeien tot 80%. Hetzelfde zal gebeuren met ons DNA, dat nu bestaat uit twee in elkaar gedraaide strengen, maar in het ideale geval zelfs twaalf volledig functionerende strengen zal omvatten. Ook zullen de twaalf  chakra’s  dan volledig functioneren als energetische toegangsdeuren naar je lichaam en iedere cel.  Zeven in je lichaam vanaf de bekkenbodem tot in de kruin en dan nog 5 chakra’s boven/buiten je lichaam.

Dan benaderen we de goddelijke vermogens die ons in de kern gegeven zijn, maar die we nog moeten ontwikkelen. Een enorme verandering zal dat betekenen en dat ligt voor de huidige generaties dichterbij dan ooit.  Helderziendheid, helderhorendheid, telepathie en een verscherpt helder bewustzijn zullen ons ten deel vallen. 



Op You Tube staat een prachtige video van ruim 2,5 uur waarin de Pleiadische boodschap van Barbara Marciniak heel mooi is weergegevenhttps://www.youtube.com/watch?v=oOihpNfISsA
   
Ze voorspellen ook dat we nog vele prachtige vondsten en ontdekkingen zullen doen van oude hoogontwikkelde beschavingen en dan vooral op Antarctica (Zuid-Pool) en in de Gobi Woestijn
Ook staan er nog vele verassingen te wachten over de steden en tempels van de Maya's in Zuid Amerika van een enorme omvang. Men nieuwe scan-technieken (litar) heeft men recent inderdaad grote bouwwerken aangetroffen diep in de regenwouden. 

Als je hierover voor het eerst leest zullen er geen belletjes gaan rinkelen maar voor degenen die het uitgebreide werk van Erich von Däniken kennen, of Zecharia Sitchin en David Wilcock zullen veel zaken herkennen.
Voor mij was daarom ook het stuk vanaf bladzijde 84 dat gaat over de vroege Soemerische beschaving in Mesopotamië, het huidige Irak, geen verrassing en een bevestiging van het wetenschappelijk gedocumenteerde verhaal van Zecharia Sitchin. 
Daar ontstond zo'n 6.000 jaar geleden een hoge beschaving die haar geschiedenis goed vastlegde in spijkerschrift en afbeeldingen op rolzegels, die Sitchin en anderen deze eeuw hebben ontcijferd. 

Uit die geschriften blijkt dat de Anunnaki, een buitenaards ras, naar de aarde kwamen in ruimtevaartuigen en "speelden" hier eeuwen voor "goden". Ze kwamen goud zoeken voor het heil van hun eigen planeet. Ze experimenteerden ook met het leven, het DNA en schiepen de mens , deels uit aardse genen en deels uit buitenaardse genen. Hoe dat is gebeurd heeft Sitchin ontcijferd en gek genoeg bevestigt de hedendaagse DNA-onderzoeker en Nobelprijswinnar Crick dat ook. 

Het bijbelverhaal is maar deels correct en krijgt door Sitchin nieuwe dimensies. De legendarische strijd tussen de Anunnaki-goden en met name de broers Enki en Enlil is deels ook terug te vinden in het Gilgamesh epos. Deze Anunnaki zijn onze verre voorouders en zijn de "echte" Goden, omdat zij uit de hemel kwamen en de mens schiepen.  Het was een biogenetisch, kosmisch experiment. In ons zit werkelijk sterrenstof en stromen sterren-energieën door ons heen. 
Zie ook:
https://religieuze-ervaringen.blogspot.com/2018/06/science-fiction-uit-de-verre-prehistorie.html
en
https://religieuze-ervaringen.blogspot.com/2017/01/mardoek-de-planeet-van-de-goden.html

     
Opvallend of eigenlijk ongelofelijk is wat de Pleiadiërs ons vertellen over de Maan. Dat is niet zomaar een planeet, maar een geconstrueerde satelliet.  Het is een soort supercomputer of oog in de ruimte en daar verankerd als controle-instrument voor de aarde.

De meeste mensen zullen mij nu voor gek verklaren, want wie zou iets van een dergelijke omvang kunnen bouwen en op die plek plaatsen? We doen het al wel met kleine satellieten die we de ruimte in sturen en daar rondjes laten maken om de aarde of elders. 

Toch zijn er een aantal ontdekkingen gedaan die de Maan inderdaad tot een heel vreemd en bijzonder iets maken. Veel mensen weten het wel, maar realiseren zich niet wat dat betekent, dat we altijd dezelfde kant van de maan zien. Vandaag, over een jaar en ook  over duizend jaar! Dat kan toch geen toeval zijn? Daar zijn in de hele kosmos geen andere voorbeelden van te vinden. 
Maanmonsters hebben bovendien uitgewezen dat de maan ouder is dan de aarde! Iedereen dacht altijd dat de maan bestaat uit restanten van brokstukken van de aarde die ooit botste met een ander hemellichaam en door de aantrekkingskracht samenklonterde en bleef "hangen". Die theorie klopt dus niet. 

Nog vreemder is dat het lijkt alsof de maan hol is. De zwaartekracht is veel kleiner dan op aarde, de totale massa van de maan , het soortelijk gewicht is veel kleiner dan die van de aarde. Astronauten hebben ook verklaard dat zij een holle echo hoorden bij het afstoten van raketonderdelen die kort daarvoor op het maanoppervlak terecht kwamen. 
Die drie fenomenen zouden ons aan het denken kunnen zetten. Je kunt terecht spreken van het mysterie van de maan. Zie ook 




Een mooi deel, vanaf bladzijde 126, gaat over de pijnappelklier, of het derde oog die door de nieuwe instromende licht-energieën zal worden geactiveerd. Ook de thymusklier en de bovenste tempels van de epifyse en hypofyse zijn nu nog grotendeels inactief , maar zullen sterk en krachtig worden.

Je hypothalamus reguleert de temperatuur en het water in je lichaam. We zijn grotendeels water ( zo'n 80 %) , eigenlijk geëlektrificeerd water en daarom is dit orgaan zo belangrijk , al is zijn tijd nog niet gekomen. Het is de poortwachter tussen je fysieke lichaam en de buitenste chakra's. Na verhoging van het bewustzijn zal ook de energie in de hypothalamus enorm toenemen en nieuwe chemische stoffen uitscheiden, die op zijn beurt weer leidt tot een verandering van het bewustzijn.

David Wilcock heeft er ook over geschreven. Zie      https://welzijnengezondheid.blogspot.com/2019/05/het-mysterie-van-het-derde-oog.html


Geen opmerkingen: