woensdag 25 april 2018

Buitenaardsen en Ufo's.


Kort geleden werd ik geattendeerd op een Nederlandse gastspreker, de heer Gerard Aartsen die een lezing zal geven in Tilburg begin mei over het onderwerp Ufo’s en hun bedoelingen. In de toelichting werd aangegeven dat deze man zich al decennia met dit onderwerp bezig houdt en daarover ook een aantal boeken heeft geschreven. Hierdoor was mijn interesse gewekt en meteen heb ik zijn boek “Ufo’s en de ruimtemensen: hier om te helpen” aangeschaft en doorgenomen.
 
Het is een zeer inspirerend boek dat zich vooral baseert op originele getuigenissen van de zogenaamde groep “contactees” . Dat zijn mensen die in direct contact hebben gestaan met ruimtemensen of piloten van Ufo’s die op aarde zijn gelandt en daarover hebben geschreven en verklaringen hebben afgegeven. Dat gebeurde in het Westen maar ook in AziĆ«. Opvallend daarbij is dat deze getuigenissen heel veel overeenkomsten vertonen en op hoofdlijnen zeer consistent zijn. Belangrijk daarbij is om aan te geven dat de bedoelingen en intenties van deze ruimtemensen altijd positief zijn. Zij willen ons helpen want zij beschouwen ons als broeders ook al liggen ze wat ontwikkeling betreft mijlenver voor, getuige hun kennis en technologie.  Wij moeten ze niet vereren als goden of zien als concurrenten of vijanden. Het merendeel van de in omloop gebracht verhalen van ontvoeringen, medische experimenten, verminkingen en seksuele uitspattingen zijn niet overeenkomstig de waarheid. Ze zijn in omloop gebracht om mensen in verwarring te brengen en angst te zaaien. De meeste Hollywood films over Ufo’s en ontmoetingen zijn meestal bedreigend en angstaanjagend. Dat hoeft helemaal niet. Zij willen ons juist helpen en zeker ook beschermen tegen mogelijke kernrampen en tegen onherstelbare schade aan planeet aarde. Zo zijn de meeste verklaringen opvallend omdat de ruimtemensen al zeker twee keer hebben ingegrepen om een kernoorlog op de aarde vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw te voorkomen.

 

Zij hebben ook verklaard dat alle ruimtemensen eruit zien als behorend tot de soort of groep mensen. Ze variƫren in lengte en uiterlijk, maar zijn altijd herkenbaar als mensen met een hoofd, romp en ledematen en hebben dus geen raar uiterlijk als soort vogelmensen of reptielen? Ze verklaren ook dat de aliens meestal afkomstig zijn uit ons eigen sterrenstelsel en van de planeten Venus, Mars en Saturnus en dus niet van ver afgelegen sterrenstelsels zoals de Pleiaden of Sirius.

De beroemdste contactee die uitgebreid in het boek aan bod komt is Georg Adamski. Daarnaast ook anderen zoals Michael Wolf,  Wilbert B Smith, Georgio Dibitonto, Enrique Barrios en Vera Stanley Alder. Sommige van deze contactpersonen zijn ook uitgenodigd aan boord van ruimtevaartuigen en hebben het innerlijk daarvan beschreven alsook ruimtereizen gemaakt en hun kennis proberen op te schrijven. De ruimtemensen maken zich zeer ongerust over het feit dat wij de aarde misbruiken en niet alle mensen laten delen in de natuurlijke grondstoffen,  energiebronnen en algehele toegang tot  gezondheidszorg en onderwijs . Een kleine groep super-, superrijken willen alle macht en geld in eigen hand houden en de rest van de werelds daarmee gijzelen. Dat is een doorn in het oog van de Ufo-mensen want zij stellen met klem dat “de schepping liefde is en dat wij allemaal liefde moeten delen en uitstralen”. De welvaart van anderen moet voorop staan en nooit mogen we geweld tegen elkaar gebruiken. 

Gerard Aartsen is ook redacteur van Share International, het tijdschrift dat op initiatief van Benjamin Creme is opgezet en waarin de wederkomst van Maitreya de wereldleraar al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw wordt aangekondigd. Benjamin Creme heeft ook vergelijkbare uitspraken gedaan over Ufo's en hun bedoelingen, die volledig stroken met de uitingen van de contactee's.  Er bestaat een nauwe samenwerking tussen de (aardse) Meesters en de Buitenaardsen.         


 


Geen opmerkingen: