donderdag 12 januari 2023

Een Geschenk van de Sterren

 Levensverhaal Elena Danaan.




Zo luidt de titel van een boek in het Engels “A Gift from the Stars” dat Elena Danaan schreef in september 2020. Het moet een intensieve taak zijn geweest want ze heeft honderden, zo niet meer, buitenaardse rassen beschreven die ooit iets te maken hebben gehad met de aarde.

Zij kunnen onderverdeeld  worden in goedaardige en kwaadaardige rassen en worden beschreven naar hun herkomst c.q. zonnestelsel en hun thuisplaneet, hun uiterlijk, gewoonten en ontwikkelingsniveau. Sommige rassen hebben de aarde al 1 miljoen jaar geleden bezocht. Ook de Annunaki worden uitgebreid beschreven, maar zij kwamen veel later op aarde .

Bij gebrek aan foto’s staat het boek vol van tekeningen van deze verschillende wezens en hun Ufo’s, intergalactische en interdimensionele ruimtevoertuigen.

In het begin van het boek beschrijft Elena ook uitgebreid haar eigen contacten met deze buitenaardsen , waarbij ze op jeugdige leeftijd al meermaals is ontvoerd door hen en medisch is onderzocht en ook gebruikt is voor medische experimenten. Gelukkig is ze daarna gered door goedaardige aliens van de Pleiaden en is nauw bevriend geraakt met Thor Han een gezagvoerder van een UFO.   

Zij, de buitenaardsen,  hebben er toe aangezet om een beschrijving van alle rassen vast te leggen en in een boek samen te brengen , zodat deze kennis beschikbaar komt op de aarde voor alle mensen.  De kennis daarvoor komt dus rechtstreeks van de ruimte!

Facebook foto Elena Danaan

Elena is van Franse afkomst en dat is op de vele video,s ook goed te horen als ze Engels spreekt.
In het boek komt ook regelmatig de term Galactic Federation of Worlds (GFW afgekort) terug, als een goedwillende verzameling van honderden buitenaardse rassen die de aarde momenteel observeren, monitoren en begeleiden bij de ascensie naar The Golden Age en de 5e dimensie.  Ze treden ook op om de Cabal en de reptiliaanse kwaadwillende rassen die daarachter schuilgaan weg te houden en weg te jagen van de aarde.  Elena Daan staat in regelmatig contact met deze organisatie, de GFW en mag ook geregeld het ruimteschip Nibiru van Thor Han bezoeken. Ze verblijft er ook wel eens een tijdje en maakt ook reizen met het ruimtevaartuig en krijgt uitleg over hun technologie, hoe ze het ruimteschip besturen en hoe ze in de toekomst kunnen kijken met instrumenten als  Looking Glass. Zie ook https://religieuze-ervaringen.blogspot.com/2021/10/wat-is-project-looking-glass.html

Een recente video van haar is te vinden op You Tubehttps://youtu.be/SRkLEatdSeo

Our True Power. 
dd. 19 augustus 2021,  duur bijna 8 minuten
Het gaat over de geheimen in het DNA en de pijnappelkier van de mens.


dd. 16 december 2022, duur ruim 23 minuten
Boodschap van Haben of Meton : The future in 20 years from now

en ook:

dd 1-1-2023, duur 50 minuten
Boodschap van Galactic Federation of Worlds.

The Mimas Agreements. Een interview met Chris O'Connor 
dd 7 februari 2023 en duur bijna 1 uur.


Begin Maart 2023 verschijnt op internet een lang en uitgebreid artikel geschreven door UFO-onderzoeker Dan Willis over allerlei uitspraken van Elena Danaan, die naderhand bewezen konden worden met actuele informatie. Een zeer overtuigend stuk dat zeer belangrijke ontwikkelingen in ons zonnestelsel blootlegt . Zie  https://thewebmatrix.net/disclosure/elenadanaan.html


dd. 20 april 2023, duur 16 minuten
Message from the Alteans. Contact episode 23 

Geen opmerkingen: