zaterdag 3 juni 2023

Kerry Cassidy, een spirituele researcher

 



Kerry Cassidy is een zeer actieve vrouw, die al decennia lang allerlei zaken onderzoekt  door klokkenluiders te interviewen over controversiële onderwerpen en deze getuigenissen naar buiten  brengt.

Zij heeft inmiddels een omvangrijke website opgebouwd, met uren aan video’s en verhalen onder de naam project Camelot.  https://projectcamelotportal.com/

Een lang interview met Ralph Ring in het kader van project Camelot: https://www.youtube.com/watch?v=w3SF9NGr7u0&pp=ygUNS2VycnkgQ2Fzc2lkeQ%3D%3D

Over haar boek Rebel Gene is ook een video gemaakt. https://www.youtube.com/watch?v=Z9aL6rPOITw&pp=ygUNS2VycnkgQ2Fzc2lkeQ%3D%3D

In haar eerdere beroepsleven heeft ze zo'n twintig jaar doorgebracht in Hollywood en dat is in de omgeving van Los Angeles gedurende de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Ze heeft jaren als actrice gewerkt , mede geïnspireerd door de film Close Encounters (of the first kind) van regisseur Steven Spielberg. Kerry was onbewust al overtuigd van het bestaan van ET’s en Buitenaaardsen. Het zien van die film was een soort van religieuze ervaring voor haar en ze zag daarin bevestigd wat zij al langer wist, namelijk dat ET's en buitenaardse beschavingen bestaan en een grote rol vervullen, ook op onze planeet aarde.  

Met deze kennis en ervaring uit de filmindustrie  maakte ze de overstap naar You Tube, het internet forum en werd er moderator. Ze was een van de eerste die langere video's (tot wel 2 uur) kon plaatsen op dit medium, terwijl anderen maar 10 minuten kregen. Zo heeft ze een groot bestand opgebouwd op basis van interviews met klokkenluiders die hun geheimen aan het publiek wilden delen nadat ze in gewetensnood kwamen. Totdat onaangekondigd alle content op You Tube werd geblokkeerd, vanwege het controversiële karakter van de inhoud. Dus nam ze haar toevlucht tot  het niet gecensureerde platvorm Rumble en haar eigen website.  

Een recente video van 30 mei 2023 met Kerry Cassidy en Gene Decode vinden we ongecensureerd op Rumble: https://rumble.com/v2r279y-patriot-underground-with-kerry-cassidy-and-gene-decode-may-30th-2023.html

Kerry Cassidy


In een ruim 1,5 uur durend interview met Nicholas Veniamin vertelt ze hier openhartig over haar verzamelde kennis en inzichten.

https://rumble.com/v2ptfoq-kerry-cassidy-discusses-worlds-of-wars-with-nicholas-veniamin.html

Ze vertelt daar over 9/11-aanslag in New York , dat ze daar ‘s-nachts om drie uur in de nacht  voorafgaand aan de gebeurtenis, wakker werd en zich vreemd en misselijk voelde. Ze keek daarna uit afleiding naar de  televisie en zag (toen al) dat een vliegtuig een gebouw raakte . Ze was toen zelf in Californië en dacht dat ze naar een film keek, wat achteraf niet het geval bleek. Uit haar eigen onderzoek concludeert ze dat het hologrammen zijn, die we op de televisie zien in plaats van "echte" grote vliegtuigen die de Twin Towers invliegen.

Cassidy heeft op haar website veel interviews vastgelegd over project Blue Beam , waarmee ook holografie technologie wordt bedoeld die levensechte voorwerpen kunnen creëren  .

Kerry heeft de laatste tijd ook veel geschreven en interviews gegeven en daarin aangegeven dat de Covid vaccins in feite nano-technologie bevatten zoals nano deeltjes van grafeenoxide (dat het sterkste materiaal is) en geactiveerd wordt door lichaamstemperatuur en groeit in het menselijk lichaam. Het is het begin van een volgende genetische ingreep en verandering bij mensen in het kader van transhumanisme. 


Op Rumble vind je ook een video van haar over haar onderzoek en visie op de toekomst.

In deze video vertelt Cassidy dat de mensheid zich bewust moet worden dat zij al duizenden jaren vanuit de ruimte aangevallen worden door aliens of buitenaardse soorten zoals Grey's en de Draco-Reptielen-rassen. Zij willen onze aarde overnemen en zien de mensheid als prooi . Mensen moeten zich realiseren dat hun vijand hier op en onder de aarde (binnenaarde) aanwezig is.
De Covid vaccins bevatten nano deeltjes die ons van binnenuit genetisch veranderen en zijn een grote bedreiging en een biowapen dat de aliens hebben ontwikkeld. Daarnaast zitten deze nanodeeltjes zoals grafeenoxide , al in de lucht en komen van vliegtuigen die ze in onze atmosfeer sproeien, het zit ook in ons water , voedsel en zelfs ook in onze kleren.    



Over gebeurtenissen in de ruimte (o.a. planeet X)  die de aarde en haar atmosfeer beïnvloeden.



Een uitgebreid interview met haar op de uitzending van Nicholas Veniamin, waarbij ze haar visie geeft op de oorlog tussen Hamas en Israël in oktober 2023 . Volgens haar was Israël op de hoogte van de aanvallen van Hamas en hield het leger zich bewust een tijdje afwezig of offerde het Israëlische volk om daarna flink terug te kunnen slaan. Het is weer (net als Maui op Hawaï ) een False Flag operatie, want anders zou er niemand door de grens met Israël zijn gekomen.  

Geen opmerkingen: