vrijdag 21 december 2018

De voorspellingen van David Wilcock




Deze nog vrij jonge man , geboren in 1973 en bijna 50 jaar oud heeft al een hele staat van dienst. Het gaat dan niet alleen om het uitgeven van drie dikke boeken van soms 500 bladzijden dik waaronder “The Ascension Mysteries”, maar daarnaast heeft hij eind 2018 ook al een indrukwekkende film met de titel “Above Majestic” uitgebracht en de voor de zomer van 2024 aangekondigde film over levitatie. Hij wordt zelfs door de New York Times uitgeroepen tot bestselling author.
Nog indrukwekkender is echter de omvang van zijn kennis en diepe inzicht, die in de boeken en films naar buiten komen. Geen onderwerp lijkt overgeslagen te worden: oude buitenaardse beschavingen, Ufo’s, het geheime ruimtevaart programma van de Verenigde Staten, de Cabal of Illuminata, Karma en Reïncarnatie,  maar vooral het onderwerp van de kosmische en vooral ook aardse evolutie, waar wij allemaal mee te maken zullen hebben.

Wilcock is ervan overtuigd en heeft daarvoor vele verschillende bronnen dat wij als mensheid op een heel belangrijk evolutionair omslagpunt zijn aanbeland, waarbij een cyclus van 25.920 jaar is afgerond en wij volgens de Maya- kalender  vanaf 2012 in een hogere nieuwe cyclus terecht komen. De aarde is dan weer in het hart van ons planetair stelsel terecht gekomen en hogere energieën van de zon en ons sterrenstelsel zullen zorgen voor een “energieboost” van ongekende omvang, samenvallend met een enorme lichtflits vanaf de zon.  De mensheid zal daarna snel evalueren en transformeren naar een hoger kosmisch en evolutionair niveau, van de 3e naar de 4e "dichtheid", waardoor hogere vermogens zoals telepathie, telekinese, levitatie, astrale uittreding en astraal reizen, maar vooral kosmische liefde en medemenselijkheid voor alle mensen beschikbaar komen en ontwikkeld zullen worden. 
Medio december 2023 kwam het bericht in de media dat de grootste zonnevlammen waren vastgelegd. zie ook een NOS-bericht op https://nos.nl/artikel/2501739-nasa-legt-grootste-zonnevlam-van-de-afgelopen-jaren-vast.  Deze hebben ook effect gehad op aarde, maar niet zo erg als een totale kortsluiting of het wegvallen van de electriciteit op aarde.

( Later heeft Wilcock aangegeven dat deze solar flash (of zonneflits) rond 21 december 2012 heeft plaatsgehad in onze dichtstbijzijnde zonnestelsel met een zonne-ster Proxima Centauri op 4,25 lichtjaar afstand en dat heeft ervoor gezorgd dat ons zonnestelsel en wij als mensen, die daarop leven, niet een enorme catastrofe hebben meegemaakt.) 

Er zal dan ook een einde komen aan de huidige invloed en macht van de Cabal en Illuminati, die vooral hun eigen macht en welvaart nastreven, ten koste van de gehele mensheid.  Deze overgang is al lang voorspeld voor 2012 , verder ook door de slapende helderziende Edgar Cayce , als- ook de Apocalyps in de Bijbel en voorspellingen van Rudolf Steiner en Benjamin Creme.
Het is een kosmisch evolutionair proces waarvan ook buitenaardse beschavingen (en dat zijn er vele)  op de hoogte zijn en ons begeleidden , zodat wij zijn voorbereid op deze omslag/transformatie. 
Vanwege allerlei factoren is het exacte moment steeds verschoven, maar volgens Wilcock zal deze overgang zeker plaatsvinden vóór  2030. Nu in 2020 zitten we er heel dicht tegenaan en zullen wij dit bijna allemaal nog gaan meemaken! Dat is de kern van de boodschap die David uitdraagt. 


Daarnaast is hij zeer actief geweest in het zogenaamde Disclosure programma (openbaring) wereldwijd om overheden en insiders  op te roepen om bekend te maken dat buitenaardse beschavingen daadwerkelijk bestaan en de aarde veelvuldig hebben bezocht in een ver verleden en nog steeds, daarbij zeer geavanceerde ruimtevaartvoertuigen gebruikten (Ufo’s) en zich konden verplaatsen in ons omringende zonnestelsels. Daarnaast moet ook bekend worden dat de VS een geheim en zeer  uitgebreid geheime ruimtevaartprogramma heeft, omdat zij de kennis en de technologie van de buitenaardsen hebben verkregen en via “reversed engineering”  hebben ontwikkeld en daarom nu ook beschikken over Ufo-achtige voertuigen. Het Roswell incident in 1947 heeft daarbij een grote rol gespeeld. Inmiddels wordt er in het geheim zelfs samengewerkt  met buitenaardse , mensachtige beschavingen in verschillende diep ondergrondse bases (DUMB's). 

David heeft intensief gesproken met meerdere insiders uit de hoogste NASA kringen en uit kringen van het geheime Ruimtevaartproject, die hierover openheid van zaken geven en ook hebben aangegeven zelfs te willen getuigen voor een Senaatscommissie als hierom gevraagd wordt. Dat zijn hele moedige personen, die de macht en invloed van de machthebbers trotseren en grote persoonlijke risico’s lopen. Denk aan het lot van eerdere klokkenluiders als Julian Assange (Wikileaks) en luitenant Snowden. Het vrijgeven van dit soort “staatsgeheimen” is levensgevaarlijk. 

Een belangrijke bron voor David Wilcock is bijvoorbeeld de hoge voormalige NASA- insider Maurice Chatelain , die ook het boek “Our Cosmic Ancestors” heeft uitgegeven. Officieel zoekt de NASA nog steeds naar leven en levensvoorwaarden op andere planeten in ons zonnestelsel en ontkennen en verdoezelen ze bijzonderheden als structuren op onze Maan en op Mars.
 Andere bronnen zijn voormalige Apollo-astronauten die jaren later openlijk hebben verklaard dat UFO’s actief waren tijdens de verschillende maanreizen. De Apollo 8 en haar bemanning was in staat om rondjes om de maan en vele foto’s te maken, vooral van de achterkant van de maan , die wij nooit te zien krijgen. Daar zijn lichten en structuren gezien/ontdekt, die fascinerend zijn en zeker een sterk bewijs vormen van buitenaardse beschavingen vroeger en nu. NASA heeft echter de foto’s later bewerkt en alle bijzonderheden weggepoetst. Gelukkig is dat niet helemaal gelukt en zijn er bewijzen overgebleven. Officieel zijn de foto’s en films van de Apollo en Maantrips echter op onverklaarbare wijze verdwenen. Dat weten we nu dankzij o.a. het Disclosure project.

David Wilcock beschrijft in dit 3e boek vooral ook zijn persoonlijk levensverhaal waarbij de lagere, middelbare en collegejaren meestal een verschrikking waren voor hem, omdat hij voortdurend gepest en geplaagd werd om hij dik was, een beetje zonderling en totaal niet sportief. Pas na jaren training in gevechtskunsten kon hij voor zichzelf opkomen. De scheiding van zijn ouders en deze moeilijke schooltijd verdrong hij met intensief drugsgebruik. Weed of Marihuana heeft hij meermaals per dag en gedurende meerdere  jaren volop gebruikt. Het zonderlinge in zijn persoonlijkheid of karakter had ook te maken met zijn belangstelling voor onderwerpen als astrale reizen, heldere lucide dromen, kennis van de Tarot, meditatie, karma en andere spirituele zaken. Hij experimenteerde daarmee en wist ook flinke vooruitgang te boeken.
Zo herinnerde hij zich al als kind prachtige dromen waarin een leermeester hem voorspellingen deed en aangaf dat Wilcock later zelf een belangrijke rol zou gaan vervullen als spirituele gids. De jarenlange training om iedere ochtend zijn dromen meteen op te schrijven en ook de betekenis ervan te achterhalen werd steeds geperfectioneerder en betrouwbaarder. Zo is hij in staat gebleken om vele voorspellingen te doen van wereldschokkende gebeurtenissen, als de aanslagen van 9/11 en de kernramp van Fukushima in Japan.  Op zijn website https://divinecosmos.com/    vinden we hiervan bewijzen. Hij kreeg deze kennis van helpers zoals hogere en buitenaardse wezens rechtstreeks doorgegeven. Mede door zijn eigen training ontwikkelde hij deze hogere vermogens van intuïtie en imaginatie. Zeer boeiend zijn ook zijn ontdekkingen omtrent optredende synchroniciteiten (Jung), waar ook een ander boek van Wilcock deels aan gewijd is.






The Synchronicity Key 
Deze dikke pil bestaat uit heel veel verrassende verhalen waarvan misschien wel het meest bijzonder de vermelding van het boek van de Nederlandse cardioloog dr. Pim van Lommel  is met de titel “Eindeloos Bewustzijn” . Daarin heeft deze medische specialist over een periode van jaren  ervaringen opgetekend van patiënten met hartstilstand en die zich na het weer ontwaken uit deze “doodstoestand” toch verschillende zaken herinneren. Zo zijn er vele voorbeelden over wat zij zagen en hoorden wat achteraf ook door betrokkenen is bevestigd. Hersendood betekent dus niet afwezigheid of het stoppen  van een persoonlijk bewustzijn.  Daarnaast zijn er ook vele verhalen van mensen die daarna nog hele andere belevenissen hebben zoals door een tunnel gaan naar het licht waar ze in een prachtige omgeving terechtkomen en geliefden ontmoetten.   Het licht, geluid en een gevoeld van onmetelijke liefde overspoelt hen. Van Lommel heeft zoveel van dergelijk verhalen opgetekend en er uiteindelijk een soort van algemeen patroon uit afgeleid met verschillende fasen en ervaringen. Door deze nauwgezette wetenschappelijke aanpak kun je bijna bewijzen, maar zeker heel aannemelijk maken dat er een ziele of geestelijke wereld bestaat. De mens is een onsterfelijk zieleleven dat na de fysieke dood verder leeft.
Dat bewijst ook de enorm uitgebreide studie van dr I.Stevenson naar zogenaamde vroegere levens. Hij heeft wereldwijd consciëntieus verklaringen opgetekend en interviews gehouden met personen die meenden dat ze zich een vorig leven konden herinneren . Op basis van deze aanwijzingen kon men dit achteraf ook verifiëren.  De voorbeelden zijn zo talrijk, verrassend en tegelijkertijd overtuigend , dat reïncarnatie geen geloofskwestie meer is,  maar een bewezen wetenschappelijk feit.
Bij de meeste mensen is de kennis van vorige levens toegedekt en/of versluierd omdat het een belemmering kan zijn om dit nieuwe leven open in te stappen. Toch blijken kinderen  zich op een jonge leeftijd  zo van  3 tot 7 jaar wel vroegere levens te herinneren. “Vroeger toen ik groot was” (lees ook gelijknamige boek van theologe Joanne Klink)  is een gevleugelde uitspraak , die veel prachtige verhalen heeft opgeleverd.  Bij volwassenen krijgen we ook een toegang, maar dan meestal via hypnose,  hypnotherapie of geleide fantasie.
Een latere studie van dr. Stevenson ging vooral over uiterlijke lichaamskenmerken tussen meerdere levens. Als iemand door een messteek of schotwond ergens in het lichaam de dood vindt, blijkt in een volgend leven op dezelfde plaats een moedervlek,  verkleuring of soms misvorming op te treden. Gezichtskenmerken blijken ook grote overeenkomsten te hebben bij opeenvolgende levens.  Op basis daarvan zien oude bekenden in David Wilcock de teruggekeerde ziener Edgar Cayce.  Met de tegenwoordige geavanceerde computers, smartphones met gezichtsherkenning  zijn er vele voorbeelden gevonden zoals bij het onderzoek van Jim Tucker. We kennen ook de prachtige boeken van dr. Raymond Moody naar bijna dood ervaringen (BDE).

Een voor mij nog meer uitgesproken onderzoek is dat van dr. Michaël Newton die vanaf 1947 als hypnotherapeut werkzaam is geweest en honderden mensen in een lichte vorm van hypnose of hypnotherapie heeft teruggebracht naar hun eigen jeugd, vorige levens maar ook naar ervaringen tussen twee aardse levens (“the afterlife” or “In between lives”) . Newton’s  eerste boek waarin hij dat beschrijft heet:  Journey of Souls” (reis van de zielen). Later kwam ook zijn tweede boek uit “Destiny of Souls
Dat is zo uitgebreid door deze Newton verzameld en door vele verschillende personen beschreven, dat ook hier op een  wetenschappelijke manier het algemene verloop is vastgelegd . 

In het boek The Synchronicity key  wordt vanaf bladzijde  166 tot 195 een gedetailleerde beschrijving gegeven van de tien fasen:  
De reis van iedere menselijke ziel na het overlijden of sterven van het aardse lichaam:
1.  
  1.  Dood en vertrek
 Na het overlijden blijf je nog enige tijd in de buurt van je fysieke lichaam, maar dan in een astrale of geestelijke vorm zodat anderen jou niet kunnen zien. Daar neem je waar wat er gebeurt en hoe je omgeving reageert op het heengaan zonder zelf echte emoties te hebben. Er is wel een gevoel van waardering als vrienden en familie met respect over de overledene spreken. Na enige tijd realiseer je je dat je moet vertrekken en wordt je naar iets anders getrokken door een extatisch gevoel van vrijheid en briljant licht. 

2 2. Poort naar geestelijke wereld
Zoals bij bijna dood ervaringen gaan zielen door een donkere tunnel met aan het eind licht. Het lijkt ook alsof het voorafgaande leven in vogelvlucht en tot in grote details herbeleefd wordt. Eenmaal aangekomen bij het licht ervaren zielen prachtige kleuren, vormen en geluiden in een sprookjesachtig natuurlijk landschap  Soms lijken deze plaatsen enigszins bekend als een vergezicht of uitzicht vanaf een berg en zijn daarmee dan ook zeer vertrouwd. Meestal ontmoet je er bekenden of een wijze gids die je verwelkomt, gerust stelt en opmontert. 

3 3.“Thuiskomen”.
Hiermee kom je terecht bij je geestelijke “peer-group”, je zielsverwanten,  de groep waar je gezien je ontwikkelingsgraad “bijhoort” en met wie je eerder ook meerdere levens hebt doorgebracht en nog zult gaan doorbrengen. Daar zijn zielen bij die ook nog op aarde kunnen leven, maar dus in het hiernamaals zijn in hun energetische lichaamsvorm . Dat is een hartverwarmende ervaring om deze oude, vertrouwde mensen/zielen weer te ontmoeten na zo’n lange periode. Je wordt overstelpt met een gevoel van liefde, acceptatie en verlangen om hier te zijn en te blijven . Tegelijkertijd krijgt je steeds meer herinneringen van vorige levens en eerdere ervaringen. 

4 4. Oriëntatie.
Allereerst is er een fase van  energetische gezondmaking.  Oud zeer, trauma’s , verdriet en heftige gevoelens worden gereinigd, behandeld of schoongemaakt  in een soort lichtbad/ douche waar je doorheen gaat. In een ziekenhuisachtige omgeving wordt je weer in balans gebracht. Daarna volgt een coaching of counseling periode met je liefdevolle gids, die je helpt terug te kijken op je vorige leven en na te gaan of je verwachtingen zijn uitgekomen en voornemens  zijn gerealiseerd. Rudolf Steiner heeft deze gids ook wel de “kleine Wachter” genoemd .  In een later stadium ontmoet de ziel ook een zeer hoog ontwikkelde groep,  de raad van Meesters of Raad van Ouderen, die Rudolf Steiner "de Grote Wachter" heeft genoemd, die je ook helpen de goede keuze te maken voor een volgend leven. 
   
5  5. Transitie.
Deze fase is misschien wel de meest hartbrekende of enerverende periode in het hiernamaals. We gaan naar een soort open gebied, waar we zielen zien komen en gaan zoals op een trein- of metrostation, maar dan op een enorme schaal. Er is geen zwaartekracht dus het lijkt meer op een web van interacterende energetische tunnels, die zielen naar hun mogelijke toekomstige bestemming brengen. Ze reizen langs lijnen van licht en staan telepathisch in contact met dierbaren.
  
6  6. Positionering.
Hierbij komen we in een schoolachtige omgeving, waar we ook veel bekenden ontmoeten in groepen van zo’n vijftien personen, een soort “Inner Circle”. In deze setting houden we ons bezig met ons levensboek dat er enerzijds uitziet als een dik leergebonden boek maar anderzijds ook een holografische projectietechnologie in zich heeft. Iedere bladzijde komt overeen met een periode uit onze levens , levendig verbeeldt tot in ieder detail. De nadruk ligt er ook op dat we ons nu  verplaatsen en kunnen invoelen wat we bij andere mensen hebben teweeggebracht. Ook de slechte gebeurtenissen worden herbeleefd.  Voor de al verder gevorderde zielen is er ook gelegenheid om hele andere taken of bezigheden te verrichten, zoals meehelpen aan het scheppen van levensvormen op aarde-achtige planeten, die nog achter lopen in hun ontwikkeling. De geestelijke zielen zijn daadwerkelijk scheppers. Het is ook een soort van recreatieperiode.
    
7  7. Keuze voor volgend leven
Vroeger of later komt er een moment waarop je de keuze maakt om je voor te bereiden op een volgend aardeleven. Dat voelt in eerste instantie als een angstaanjagend moeilijk proces, want je verlaat de beschermde en liefdevolle geestelijke wereld en komt weer in moeilijke aardse omstandigheden. In vroeger tijden lag er gemiddeld zo’n tweehonderd jaar tussen incarnaties maar vanaf 1700 is dat eens per honderd jaar . Er wordt gezegd dat je in een soort futuristische cockpit terecht komt met verschillende beeldschermen die je indrukken geven van verschillende mogelijke levens  voor een volgende keer. Met een controlepaneel kun je vooruit en terugkijken in die levens.
In sommige gevallen kun je (vrijwillig) kiezen voor een volgend levend dat misschien vrij abrupt zal eindigen op bijvoorbeeld  jeugdige leeftijd door ziekte of ongeluk. Dat stelt je dan in staat een groot deel van je karma “snel” in te lossen. 
        
8  8. Keuze voor nieuw lichaam
Hierbij kun je kiezen welk fysiek instrument je gaat meenemen op je reis naar de aarde. Gezond of juist niet. Groot en gezond of juist zwak en behoeftig. Dat stelt je in staat bepaalde ervaringen te ondergaan. Vooraf kunnen we voelen en zien hoe dat lichaam zal zijn en hoe een lichaam “denkt”!

9  9. Voorbereiding en inchecken.
In deze fase ontmoeten we dierbaren die we in een volgend leven zullen tegenkomen en plannen we ook bijzondere synchroniciteitsgebeurtenissen die we ons hopelijk zullen herinneren. Symbolen of sleutelmomenten zullen we ons inprenten die bepalend zijn, bijvoorbeeld  wie onze levenspartner zal zijn.  Na al deze voorbereidingen treffen we nog de Raad van Ouderen  met een serene uitstraling , die onze voornemens willen horen en ons op het hart drukken om onze idealen te realiseren in dat volgende leven als een soort laatste peptalk.
  
1 10. Nieuwe geboorte 
Hierbij verliezen we het bewustzijn en gaan we ook door een  soort van tunnel en worden uiteindelijk geboren.          


Zijn recente video's vind je op www.divinecosmos.com 
Zoals een 2,5 uur durende video over de graancirkels van 2023 en hun betekenis , de actuele stand van zaken en een wereldwijde meditatie. https://youtu.be/mJ11IfUie6U?list=UUqObSfoC2hZh0SmQFMHLdJw

a positive change is coming.

Geen opmerkingen: