dinsdag 19 oktober 2021

Wat is project Looking Glass

 


In de Verenigde Staten zijn de laatste decennia vele geheime projecten uitgevoerd, in het Engels "Black op(eration)s" genaamd. Een aantal daarvan begonnen al kort na  het neerstorten van Ufo’s in Roswell (VS) in 1947 en de geheime cover up daarna door de groep Majestic 12.  Gelukkig zijn er vele insiders geweest, die later klokkeluiders werden zoals Bob Lazar en vele anderen die deze informatie toch hebben vrijgegeven.  Zie ook weblogartikel “Ufo’s bestaan echt”. https://religieuze-ervaringen.blogspot.com/2019/07/ufos-bestaan-echt.html

Zo hebben misschien enkele mensen  gehoord van project Montauk waarbij dankzij geheime Ufo- technologie men in staat was een groot militair schip te verplaatsen in ruimte en tijd. Ook weblogartikel  https://welzijnengezondheid.blogspot.com/2020/09/het-manhattan-en-montauk-project.html

 Later werd dit opgevolgd door project Looking Glass. Dat project en ook de bijbehorende technologie stelde geheime militaire groepen in staat met een apparaat (dat hierboven staat afgebeeld) in de toekomst, maar ook in het verleden te “kijken” en op basis daarvan voorspellingen te doen over meest waarschijnlijke uitkomsten. Men was ook in staat met alien-technologie mensen te "teleporteren" naar verre bestemmingen zoals op de maan of mars.  Zo simpel als het lijkt in de sf-serie van Starwars, zo eenvoudig schijnt het ook daadwerkelijk te gaan.

Dat geheime project Looking Glass is volgens insiders tot na het jaar 2000 doorgegaan, maar is daarna vrij abrupt afgebroken . Daarin speelt het jaar 2012 een cruciale rol. Vele zullen dan meteen denken aan het einde van de Maya-kalender op 12 of 21 december 2012.  Ogenschijnlijk is er rond die periode niets gebeurd. Volgens de resultaten van project Looking Glass is er wel iets heel bijzonders aan de hand met die datum . Dan komen allerlei tijdlijnen op een hele bijzondere manier samen waardoor er nog maar één zeer waarschijnlijke positieve uitkomst is. 

Normaal heeft ieder besluit of handeling van mensen effecten naar de toekomst , maar vanaf 2012 is dat niet meer zo !  Wat men ook geprobeerd heeft om de toekomst te beïnvloeden.. het lukte gewoon niet meer. Die toekomst staat vast en is zeer hoopvol voor de mensheid.  Men noemt het daarom ook wel The ascension (van 3D naar 5D)  of the great awakening voor de mensheid, maar ook de hele planeet aarde!!  

Hoe slecht de wereld er op dit moment ook uitziet, het is echt van zeer tijdelijke aard en de laatste uitspattingen van een kwaadwillende elite, die ten behoeve van hun eigen heil de wereld in de ellende en angst wil storten. Of we nu spreken over milieuproblemen, de Coronaperikelen of het geweld tegen mensen en de oorlogen en armoede. Aan dit alles zal spoedig een einde komen. De mensheid zal dan de ogen geopend worden over vele gebeurtenissen uit het verleden, over het ontstaan van oorlogen , de ware oorzaken van 9/11,  vele geheime technologieën en de gezondheidsschade door vaccins  etc.  

De mensheid zal een evolutionaire sprong voorwaarts maken van de 3e naar de 4 en zelfs 5e dimensie. In die hogere dimensies bestaat er alleen nog maar goedheid, vreugde en schoonheid. En geen kwaad of afgunst meer. 

Bijzonder hoopvol is ook het initiatief van Gesara of Nesara en een nieuw Quantum Financieel Systeem dat via Starlink (duizenden satellieten door Elon Musk in een baan om de aarde gebracht) uitgerold zal worden over de wereld. https://solidaire-economie.blogspot.com/2021/03/g.html

Deze berichten horen we ook uit vele bronnen zoals via channelings met hogere meesters , engelenwezens en vertegenwoordigers van buitenaardse beschavingen zoals de Pleiadiers, de Arcturians en de Galactische Federatie. https://religieuze-ervaringen.blogspot.com/2019/12/lessen-van-de-pleiaden.html

Helderzienden zien deze veranderingen al geleidelijk aan binnendringen in ons leven door meer intense, hogere licht- en energiegolven uit het centrum van ons zonnestelsel en heelal. Dat zal verder toenemen en mogelijk zelfs met een plotselinge zonneflits  (solar flash) over ons komen.  


 De huidige klimaatveranderingen op aarde gebeuren ook op een grotere schaal  in ons hele zonnestelsel. Het is dus niet alleen door mensen veroorzaakt.  

https://welzijnengezondheid.blogspot.com/2019/04/climate-change-is-niet-alleen-een.html

Een natuurwetenschappelijk bewijs is te vinden in de grondtrilling of -frequentie van onze aarde, die duizenden jaren lang vast stond op 7,83 Herz. De laatste tijd is die echter veel hoger  geworden naar 40 Herz en uitschieters tot 200 Herz. Dit wordt de Schumann resonantie genoemd.

Andere veranderingen zijn aangetroffen in ons DNA, dat normaal uit twee in elkaar gedraaide vlechten of strengen bestaat , maar de laatste tijd worden er kinderen geboren met drie actieve strengen. Bij die kinderen treffen we bijzondere spirituele eigenschappen aan van telepathie, telekinese en veel kennis van vorige levens.  Ook schijnt het voor te komen bij mensen, die een bijna dood ervaring hebben gehad en teugkomen met meer actieve strengen in hun DNA. 

De ontdekking van dit onvermijdelijke positieve resultaat binnen afzienbare tijd schokte de toen verantwoordelijke kwaadwillende krachten achter dit looking glass project en beëindigden daarom dit project om er verder het stilzwijgen over te houden. Gelukkig zijn er genoeg betrouwbare bronnen die dit nu wel aan ons hebben doorgegeven.  

In een video  van een klein uur horen we drie insiders hun verhaal doen. https://www.brighteon.com/897e31da-c45a-43ce-acf9-71a28ca60767

   https://www.youtube.com/watch?v=uoREKB5KUsw   

Geen opmerkingen: